Wat kost een behandeling en kan ik deze kosten declareren bij mijn zorgverzekeraar?

De kosten per consult (45 min) verschillen per behandelaar:

  • Tarief per consult Folkert Rikkert de Koe € 95,-
  • Tarief per consult Youri Ballast € 85,-
  • Tarief per consult Marcel Dieduksman € 85,-

Op dit moment wordt een behandeling door de zorgverzekeraar in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed. U kunt hierover het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Informeert u dan naar de vergoedingen voor een consult ‘ongecontracteerde fysiotherapie’.

Betaling van de behandeling dient u ter plaatse te voldoen. Dit kunt u zowel pinnen als contant afrekenen.

De behandeling wordt als ‘fysiotherapie’ vermeldt op de factuur. Deze ontvangt u direct na de behandeling, en kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

frdk-folkert-administratie-tarieven

Aantal behandelingen

Vanwege de hoge effectiviteit van Mylogenics duren de behandelingen relatief kort. Afhankelijk van de aard van de klacht zijn tussen de 2 à 5 behandelingen noodzakelijk. Echter is een éénmalige behandeling geen uitzondering voor chronische klachten. Om toekomstige blessures en klachten te voorkomen krijgt u uitleg over de oorzaak van uw klacht en leert u specifieke preventieve oefeningen.

Tijdens de behandeling is het niet altijd noodzakelijk het te behandelen lichaamsdeel te ontbloten, het is echter wel mogelijk dat u gevraagd wordt u (deels) te ontkleden. Afhankelijk van het te behandelen gebied is het dan ook aan te raden hier met uw onderkleding rekening mee te houden.

Meer weten?

Lees alles over mijn Visie, de Mylogenics Behandelmethode die ik hanteer, of een behandeling voor jou Effectief is, en mijn Referenties. Ook kunt u direct telefonisch contact met mij opnemen via: 06 415 53 718, of per e-mail via: folkert@frdk.nl.

Of maak direct een afspraak:

Maak een afspraak