Ons team van fysiotherapeuten
FRDK werkt met een team van vier fysiotherapeuten op twee locaties. Hieronder stellen zij zichzelf voor.
Folkert Rikkert
de Koe
Folkert is een zeer ervaren behandelaar met een passie voor het vak. Een combinatie van diverse methodes en bewezen effectieve aanpak zorgen voor gegarandeerd resultaat. Naast het behandelen is Folkert oprichter van ‘the neuroconcept’ waar trainers en therapeuten nieuwe technieken en inzichten leren voor een optimaal behandelresultaat en heeft uitgebreide ervaring met doceren.

Fysiotherapeut
Certified Mulligan practitioner
Master Neural Reset Therapy
Advanced Mylogenics practitioner
Youri
Ballast
Youri is een gepassioneerd fysiotherapeut met grote affiniteit voor de sport. Zelf heeft hij de nodige ervaring in het begeleiden en trainen van (prof) vechters en judoka’s. Youri maakt graag de combinatie tussen behandelen en trainen en leert zijn cliënten hun lichaam weer optimaal te kunnen gebruiken.

Fysiotherapeut
Advanced Mylogenics practitioner
Eddy
Putter
Eddy is voormalig profvoetballer en is inmiddels succesvol fysiotherapeut. Eddy is altijd op zoek naar het beste resultaat voor zijn cliënt en is zeer betrokken tijdens en na de behandeling. Eddy is een expert op het gebied van herstel en mobiliteitstraining en sportfspecifieke belasting.

Fysiotherapeut
Certified Mulligan Practitioner
Advanced Mylogenics practitioner
FRC Trainer
Bert
't Hart
Bert is een ervaren fysiotherapeut en in opleiding tot osteopaat. Hij is zeer kundig met de methode Mulligan en Neural Reset Therapy

Fysiotherapeut
Mulligan Practitioner
Opleiding Osteopaat
Shirley
van Dam
Onze super praktijkonstersteuner Shirley staat u graag te woord bij vragen en kan u helpen bij het maken van een afspraak of verplaatsen via folkert@frdk.nl

Praktijkondersteuning
Wilt u van uw klachten af?
Daadwerkelijk van klachten afkomen door een gerichte aanpak waarbij alle
structuren van het lichaam in ogenschouw worden genomen.