Ervaringen van degenen die u voor zijn gegaan

Mijn naam is Jamile Samuel en ik ben atlete (100 en 200m). Afgelopen zomer heb ik meegedaan aan de Olympische spelen in Londen waar ik deel uitmaakte van het estafetteteam 4x100m (6de plaats) met wie ik ook 2de ben geworden op het afgelopen EK in Helsinki.

Met zo een druk trainingsschema loop ik nog wel eens tegen een pijntje of blessure aan. Ik ben bij veel therapeuten geweest en ben nu bij Folkert Rikkert de Koe onder behandeling gekomen. Met zijn nieuwe technieken (Mylogenics) heeft hij me zeer snel van mijn shinsplints (scheenbeenvliesontsteking) afgeholpen!

Het is een totaal andere behandel methode als wat ik gewend was, maar het werkt voor mij geweldig.

– Jamile Samuel
Olympische Spelen Atlete
(NK2011/2012 200m sprint, 2e EK 2012 estafette, 5e Olympische spelen 2012 estafette)

Ik beoefen al jaren atletiek op hoog niveau. Bij atletiek zoek je vaak de grens op tijdens je trainingen. Hierdoor heb je ook eerder kans op blessures. Afgelopen zomer heb ik een breuk opgelopen aan mijn enkel. Mijn revalidatie verliep in het begin vrij moeizaam. Na 4 maanden ben ik bij Folkert onder behandeling gekomen.

Sindsdien ging mijn herstel met sprongen vooruit. Zijn behandeling sloeg beter aan dan verwacht. Na 2 maanden door Folkert te zijn behandeld had ik besloten om na 1 jaar weer een wedstrijd te gaan lopen. Dit pakte zo goed uit dat ik deze wedstrijd zelf met een persoonlijk record op de 100m afsloot! Folkert bedankt!

– Joomay Odjo
Atleet

Ik lijd reeds geruime tijd aan een bijna chronische klacht aan mijn nekspieren. Du moment dat stress bij mij de overhand krijgt (zowel positieve als negatieve stress) is het draaien van mijn nek pijnlijk. Meestal komt daar een splijtende hoofdpijn bij. Autorijden wordt dan lastig.

Reeds geruime tijd gebruikt Folkert Rikkert de Koe nu de behandeltechniek Mylogenics die het voor mij mogelijk maakt gedurende langere tijd na de behandeling, normaal te functioneren. Autorijden is weer prettig en het overall gevoel zonder pijn te kunnen werken en leven is heerlijk.

Folkert is zeer aan te bevelen. Stipt en ter zake kundig.

– Dhr. Jac. J.M. Goderie
Columnist

Enkele jaren geleden scheurde ik mijn voorste kruisband af. Om na de eerste operaties goed te kunnen revalideren en op te kunnen trainen als voorbereiding op de hersteloperatie ben ik op zoek gegaan naar een zo goed mogelijke therapeut. Ik kwam uiteindelijk bij Folkert Rikkert de Koe uit en “gelukkig” kan ik nu zeggen.

Zijn kundige manier van werken, zijn wil om echt te begrijpen waar het probleem zit en de oplossing, hebben mij zeer fit en sterk gemaakt. Hierdoor kon ik na de hersteloperatie van mijn kruisband de daaropvolgende revalidatie veel vlotter doorlopen.

Met zijn kennis kan Folkert iemand niet alleen vakkundig behandelen, maar daarnaast ook echt fitter en sterker maken. Super!

– Marice van Keulen

Meer weten?

Lees alles over Lees alles over mijn Visie, de Mylogenics Behandelmethode die ik hanteer, of een behandeling voor jou Effectief is, en de Tarieven & informatie omtrent Declaraties. Ook kunt u direct telefonisch contact met mij opnemen via: 06 415 53 718, of per e-mail via: folkert@frdk.nl.