Kosten & Declaratie

TARIEVEN

Kosten van een behandeling en het declareren hiervan bij uw zorgverzekeraar.

De kosten per consult (45 min) verschillen per behandelaar

  • Tarief per consult Folkert Rikkert de Koe € 95,-
  • Tarief per consult Youri Ballast € 85,-
  • Tarief per consult Marcel Dieduksman € 85,-

Op dit moment wordt een behandeling door de zorgverzekeraar in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed. U kunt hierover het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Informeert u dan naar de vergoedingen voor een consult ‘ongecontracteerde fysiotherapie’.

Betaling van de behandeling dient u ter plaatse te voldoen. Dit kunt u zowel pinnen als contant afrekenen.

De behandeling wordt als ‘fysiotherapie’ vermeldt op de factuur. Deze ontvangt u direct na de behandeling, en kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

frdk-folkert-administratie-tarieven

Aantal behandelingen

Vanwege de hoge effectiviteit van Mylogenics duren de behandelingen relatief kort. Afhankelijk van de aard van de klacht zijn tussen de 2 à 5 behandelingen noodzakelijk. Echter is een éénmalige behandeling geen uitzondering voor chronische klachten. Om toekomstige blessures en klachten te voorkomen krijgt u uitleg over de oorzaak van uw klacht en leert u specifieke preventieve oefeningen.

Tijdens de behandeling is het niet altijd noodzakelijk het te behandelen lichaamsdeel te ontbloten, het is echter wel mogelijk dat u gevraagd wordt u (deels) te ontkleden. Afhankelijk van het te behandelen gebied is het dan ook aan te raden hier met uw onderkleding rekening mee te houden.

FRDK

PLAN EEN AFSPRAAK

BEKIJK ONZE BESCHIKBAARHEID